Camere de 5 stele

ALEGEREA PERFECTA A UNEI CAMERE LUXOASE SI CONFORTABILE IN BUCURESTI

Cele 82 de camere ale Premier Palace Spa Hotel sunt spatioase, confortabile si detin cele mai noi dotari si facilitati moderne de lux. In plus, unicul Medical & Wellness Spa din Bucuresti, Premier Spa, detinatorul trofeului Best Medical Spa, parte importanta a hotelului, va asigura o relaxare deplina in timpul sejurului dumneavoastra.

CAMERA


SUPERIOARA

Graţie designului şi culorilor atent alese, camerele duble cu paturi twin sau matrimoniale, cu o suprafaţa de 30-39 mp, isi intampina oaspeţii intr-o atmosfera relaxanta ce asigura confortul necesar. Ideale pentru cupluri sau cei care calatoresc in interes de serviciu, camerele duble spatioase si elegant decorate reprezinta un „must try” pentru orice oaspete.

APARTAMENT

Toate camerele de acest tip pun la dispozitia oaspetilor o zona de relaxare separata, birou si baie extinsa. Aceste apartamente cu o suprafaţa de 77 mp ofera vizitatorilor o camera de zi pentru business sau relaxare, un dormitor confortabil cu pat matrimonial si doua grupuri sanitare cu dus si cada. Apartamentele pot gazdui in egala masura oameni de afaceri, punand la dispozitia acestora o camera cu birou pentru intalniri de pana la 6 persoane, sau chiar familii, existand posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar in camera.

PREZIDENTIAL

Apartamentul prezidential, cu cei 130 metri patrati ai sai de lux si confort, include un dormitor spatios cu pat matrimonial, dressing mare si o baie dotata cu cada cu hidromasaj, dar si o camera de zi cu baie proprie. Camera de zi isi intampina oaspetii cu o zona de relaxare, un spatiu pentru intalniri sau servirea mesei, intr-un spatiu intim si un bar privat pentru momente speciale. Bucurati-va de luxul suprem rezervand Apartamentul Prezidential, aflat la etajul sase al Premier Palace Spa Hotel.