Servicii concierge

TRANSFERURI

Serviciul nostru Meet & Greet garanteaza oaspetilor nostri ca tranzitia din momentul in care au coborat din avion sau tren pana la sosirea lor la Premier Palace Spa Hotel se va face fara probleme, rapid si convenabil.

Deplasati-va cu stil cu masina noastra personalizata, cu sofer.

Pentru un transfer confortabil si fara probleme de la aeroport la hotel si inapoi, profitati de serviciul nostru tip Shuttle. Detinem propria flota de vehicule cu sofer, incluzand Lincoln Executive, Cadillac Escalade, Mercedes ML 500, Chrysler 300. Putem oferi vehicule alternative si autocare executive la cerere. Soferii nostri sunt informati si experimentati, iar aditional va putem oferi si serviciul de ajutor pentru bagaje voluminoase.

Pe langa faptul ca se va ocupa sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului, echipa concierge cunoaste toate evenimentele din Bucuresti, si nu numai, si va poate ajuta cu multe aspecte ale sederii dvs., inclusiv:


rezervari la restaurant (atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului)

bilete de teatru si informatii

bilete de opera si informatii

bilete de expozitie si informatii

bilete de concert si informatii

activitati pentru copii s.a.m.d

Echipa noastra de concierge va va oferi toate informatiile si serviciile de care aveti nevoie pentru a va bucura de un sejur splendid, de 5 stele, in Bucuresti.