Restaurant 5 stele

Daca doresti o cina delicioasa si relaxanta, atunci sugestia noastra este sa incerci casual fine dining oferit de restaurantele din cadrul Premier Palace Spa Hotel. De la specialitatile gourmet recomandate de executive chef-ul nostru pana la selectia de cocktail-uri artizanale savurate in elegantul Piano Lounge sau discretul Sky Wine Bar, meniurile Premier Palace Spa Hotel reprezinta adevarate repere in gastrofilosofia Bucurestiului.

Piano Lounge

Piano Lounge este amplasat la primul etaj al hotelului şi are o capacitate de 40 de persoane, fiind locul in care oaspetii isi pot petrece orice moment al zilei intr-o atmosfera relaxanta, savurand o cafea sau un ceai, un cocktail, un whiskey sau un brandy impreuna cu partenerii de afaceri, familia sau prietenii.

Sky Wine Bar

Acest local intim si sofisticat, gentlemen’s style, ofera celor care ii trec pragul o selectie uimitoare de vinuri premiate si preparate de 5 stele atent selectionate din bucataria internationala. 

Events Hall

Events Hall, situat la etajul al treilea al Premier Palace Spa Hotel, a fost redecorat in primavara acestui an, optandu-se pentru simplicitate si eleganta, pentru a se potrivi diverselor stiluri de set-up. Indiferent daca doriti sa organizati un eveniment corporate, sau unul lifestyle, totul se reduce la locatia perfecta.  

Royal Ballroom

Situat la parterul Premier Palace Spa Hotel, Royal Ballroom isi intampina oaspetii intr-o atmosfera armonioasa, spatiul putand acomoda pana la 180 persoane. Versatilitatea salii poate optimiza spatiul disponibil pentru a se plia pe evenimente dintre cele mai diferite: de la nunti pana la receptii somptuoase sau cine festive.